Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLACK BACCARA  CELLULAR BREATHING HAIR MULTIPLYING INTENSIVE SHAMPOO

BLACK BACCARA  CELLULAR BREATHING HAIR MULTIPLYING INTENSIVE SHAMPOO

200 ML 100 ml / 0.00€
0,00 €
0,00 €
0,00 €
100 ml / 0.00€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Xampú vegà ultra-intensiu per estimular la densitat capil·lar

Xampú densificador ultra-intensiu que enforteix i rejoveneix

Descripció

Què és:Luxós xampú ultra-intensiu i concentrat que actua com un tractament booster per estimular el cicle de creixement del cabell per a una cabellera més forta, més densa i amb una rejovenida textura.

Neteja i detoxifica en profunditat, i és especialment beneficiós per a espais urbans i contaminats.

Què fa: Aporta un efecte antiestrès al fol·licle, el cuir cabellut i la fibra que prevé l'alentiment del creixement del fol·licle afectat per l'estrès emocional, contrarestant l'efecte del cortisol i frenant l'aparició de cabell gris.

Afavoreix l'oxigenació i l'alliberament del fol·licle i del cuir cabellut per a una respiració cel·lular òptima, actuant contra l'estrès oxidatiu i els efectes nocius de les aigües dures o la contaminació.

Un cuir cabellut sa propicia la reparació i creació de nous enllaços per revertir el dany a la fibra capil·lar i tornar-lo al seu estat verge.

A més, aquest xampú intensiu redueix la sensibilitat del cuir cabellut, optimitza els factors d'hidratació natural i ajuda a equilibrar la microflora, reforça la barrera protectora de la pell.

Per a qui: Qualsevol persona que necessiti un tractament antienvelliment per als cabells o que els seus cabells tinguin tendència a ser feble, fi o trencadís.

A què fa olor: Una fragància floral, afruitada i càlida. Amb un toc bonic però sofisticat, combina el nard i la flor de tarongina amb la calidesa de la vainilla i matisos picants per donar-li un toc sensual.

EAN13
8435590601870
Quantitat
200 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Família Olfactiva
Floral
Fruital
Tractament Capil.lar
Creixement
Cuir Cabellut
Hidratació
Regeneració
Reparació

Aplicar una petita quantitat a les mans, treballar la textura i distribuir uniformement sobre els cabells i el cuir cabellut mullats.

Afegir una mica més d'aigua i fer un massatge suau fins a crear escuma. Deixeu actuar de 2 a 5 minuts. Aclarir amb aigua abundant.