El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SET DE REGALO FLORA GORGEOUS GARDENIA DE 3 PIEZAS EAU DE PARFUM

SET DE REGALO FLORA GORGEOUS GARDENIA DE 3 PIEZAS EAU DE PARFUM

100 ML 100 ml / 83.95€
83,95 €
83,95 €
83,95 €
100 ml / 83.95€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,26€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Presentat el 2021 amb Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum, la història #FloraFantasy viatja a través d'un món rosa caramel ple de referències pop i tendresa kawaii.

Envoltada de flors i animals esponjosos, Miley Cyrus ens porta a un salt expressiu d'imaginació inspirat en la deliciosa fragància, manifestant moments d'alegria pura que evolucionen cap a un paisatge alegre de somnis.

Encarnant la seva generació, parla amb sinceritat sobre l'autoexpressió, l'optimisme i l'autenticitat, atraient l'espectador cap a una aventura animi.

La teva deliciosa poció de joia ara ve en un format jumbo generós.

L'aroma d'aquest Eau de Parfum per a dones es construeix al voltant de la flor de Gardenia, admirada des de l'alba dels temps pel seu esplendor i es diu que es fa servir en elixirs i pocions màgiques.

Inspirant-se en aquesta llegenda i la idea del seu poder místic, la magnífica nota de Gardenia Blanca en aquest Eau de Parfum per a dones es barreja amb l'absolut de Gessamí Grandiflorum solar.

La firma floral moderna es presenta amb un alegre acord de Flor de Pera, que anima els usuaris a esclatar d'alegria, mentre que un toc d'acord de Sucre Moreno afegeix una dolçor delicada a la seva estela.

Aquest conjunt de regal Gucci Flora de primavera conté:

- Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum Perfum 100ml (3.3oz)

- Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum Penspray Perfum 10ml (0.33oz)

- Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum mini Perfum 5ml (0.16oz)

EAN13
3616304956911
Quantitat
100 ML
Tipus de Marca
Luxe
Família Olfactiva
Floral
Gènere
Dona
Format
Esprai
Flascó

Ús diari. Per a qualsevol ocasió. Ruixa als punts de pols.

INGREDIENTES: ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGANCIA, AQUA/AGUA/EAU, BENZYL SALICYLATE, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, FARNESOL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL.