Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
SCALP SERUM  50ML
50 ML 100 ml / 171.00€
85,50 €
85,50 €
85,50 €
100 ml / 171.00€
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,28€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Scalp Sérum Barbara Sturm és un sèrum revitalitzant per al cuir cabellut, la fórmula del qual posseeix una sèrie d'ingredients actius que lluiten contra la sequedat i milloren la seva salut.

La combinació d'àcid hialurònic (de baix i alt pes molecular patentat per la signatura), verdolaga (amb propietats antiirritants), l'extracte de papaia i l'algí potencien una hidratació intensa.

BENEFICIS SCALP SERUM DR BARBARA STURM:

Revitalitza i hidrata en profunditat el cuir cabellut.

Potencia el creixement.

Nodreix, protegeix i cuida els cabells.

Posseeix propietats antiirritants.

Millora la salut general.

Promou l´equilibri biològic i protegeix la barrera cutània de la pell.

Aquest producte no conté parabens, formaldehids, ftalats, oli mineral, oxibenzona, quitrà d'hulla, hidroquinona, SLS i SLES, fragàncies sintètiques, triclocarban i triclosan.

EAN13
4015165341314
Quantitat
50 ML
Tipus de Marca
Exclusiva
Necessitat a cobrir
Revitalitzant
Textura
Fluida
Principis Actius
Àcid Hialurònic
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Format
Comptagotes
Tractament Capil.lar
Hidratació
Nutrició

Amb la pipeta, aplicar Scalp Serum directament sobre el cuir cabellut – sec o humit. Fer un massatge suau fins que penetri i sigui absorbit.

Per aconseguir millors resultats, utilitzar a la nit per optimitzar la salut del cuir cabellut. Cal tenir en compte que aquest producte conté cafeïna. Si penseu fer-lo servir durant l'embaràs, us recomanem consultar amb el vostre metge prèviament.

Agua / agua / agua, glicerina, alcohol desnaturalizado, extracto de fermento lactobacillus / portulaca oleracea, pantenol, sorbitol, lactato de sodio, PCA de sodio, trifosfato de adenosina disódica, cafeína, hialuronato de sodio, extracto de corteza de marsupio de pterocarpo, algin, carica papaya (papaya) extracto de fruta, biosacárido goma 1, filtrado de fermentación de raíz de leuconostoc / rábano, fructosa, glicina, inositol, ácido láctico, niacinamida, urea, arginina, fenoxietanol, fosfato disódico, carbómero, goma xantana, ácido cítrico, etilhexilglicerina, hidróxido de sodio, ácido fítico , alcohol, succinato disódico, citrato de tris (tetrametilhidroxipiperidinol), pantolactona, ácido glutámico, benzoato de sodio.