Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ULTRA VOLUM RITUAL

Aquest paquet conté

3 ct 100 ct / 3,926.67€
-5% T'ESTALVIES -6,20 €
124,00 € 117,80 €
117,80 € -5%
117,80 €
100 ct / 3,926.67€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 1,86€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El millor ritual capil·lar per a cabell fi amb xampú, màscara i sèrum

Recupera el teu volum perdut al llarg del temps amb el nostre set, que inclou Platinum & Diamonds Luxurious Shampoo, Mask i Serum.

Penetren profundament tant al cuir cabellut com al cor de la fibra capil·lar per reparar des de dins cap a fora. El nostre trio també regula l´electricitat estàtica i crea un cos extraordinari. Els agents volumitzadors proporcionen un volum increïble, fins i tot als cabells més fins. La cabellera, profundament nodrida i condicionada, quedarà suau, plena de vitalitat i cos amb la lluentor del Platí i del Diamant.

Quantitat
3 ct
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Tipus de cabell
Fi
Tractament Capil.lar
Brillantor
Elasticitat
Reparació
Suavitat
Volum

Platinum & Diamonds Luxurious Shampoo: Aplicar sobre el cabell i cuir cabellut prèviament mullat. Fer un massatge amb els rovells dels dits i deixar actuar entre 2 i 5 minuts. Finalment esbandiu-la amb abundant aigua. Platinum & Diamonds Luxurious Mask: Aplicar sobre el cuir cabellut i els cabells després del rentat. Fer massatges i deixar actuar entre 5 i 15 minuts. Esbandir amb aigua abundant. La freqüència dús és de 1 a 3 vegades a la setmana. Per aconseguir una penetració més gran del producte, es recomana aplicar una tovallola seca calenta durant el temps d'exposició. Platinum & Diamonds Luxurious Sèrum: Aplicar una petita quantitat de sèrum capil·lar de la mida d'una avellana sobre el cabell humit prèviament assecat amb una tovallola. Repartir bé per tot el cabell, de mitjans a puntes. NO ACLAREU. Finalment, pentinar.