Anticipa't al dia de la mare i rep un regal per les teves compres, queden
D
H
M
S
Inspira't
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
ULTIMATE HAIR GROWTH RITUAL

ULTIMATE HAIR GROWTH RITUAL

Aquest paquet conté

3 ct 100 ct / 4,433.33€
-5% T'ESTALVIES -7,00 €
140,00 € 133,00 €
133,00 € -5%
133,00 €
100 ct / 4,433.33€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 2,10€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Ritual específic redensificant i potenciador del creixement capil·lar

xperimenta els beneficis redensificants d'aquest ritual regulant el creixement dels cabells alhora que reverteixes intensivament l'envelliment químic a la fibra. Aquest ritual promou la regeneració cel·lular activant el creixement i estimulant el procés de regeneració del fol·licle.

S'adreça a múltiples reguladors del creixement del cabell, inclosa l'epigenètica, per prevenir i revertir-ne la pèrdua mentre potencia el seu creixement, força i ancorat al cuir cabellut. El resultat és un cabell més dens, jove, fort i protegit que llueix sa i amb una brillantor espectacular.

Quantitat
3 ct
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Tipus de cabell
Tot tipus de Cabell
Tractament Capil.lar
Brillantor
Creixement
Força
Protecció
Regeneració

Black Baccara Hair Multiplying Shampoo: Aplicar el xampú anticaiguda sobre el cabell humit i el cuir cabellut.

Fer massatges suaument per crear escuma. Deixeu actuar durant 2 a 5 minuts. Retirar amb aigua abundant.

Black Baccara Hair Multiplying Mask: Apliqui sobre els cabells i el cuir cabellut humits després del rentat. Fer un massatge suau i pentinar amb delicadesa. Treballa amb moviments cap avall començant a prop de les puntes i gradualment avançant cap a les arrels. Deixeu actuar durant 5 a 15 minuts. Retirar amb aigua abundant. Utilitzar entre 1 i 3 cops per setmana.

Black Baccara Hair Multiplying Scalp Concentrate + Pretreatment Exfoliator: Exfoliant Pretractament: Aplica'l, un cop per setmana, abans de ficar-te al llit. Desenrosca la tapa i pressiona el tap per aplicar 1/3 de l'ampolla a la totalitat del cuir cabellut. Una ampolla dura 3 tractaments. Recomanem rentar els cabells al matí.

Concentrat Multiplicador Per a Cuir Cabellut: Aplicar diàriament, abans de dormir, sobre el cuir cabellut tant humit com sec. Per a la seva aplicació, separa els cabells en seccions, aplica 1 o 2 gotes en cadascuna i, a continuació, fes un massatge al cuir cabellut. Tingues en compte que, a causa de l'aigua micel·lar, pugui sortir una mica d'escuma, però no l'esbandis. Al matí, continua amb la teva rutina habitual. Un cop per setmana aplica l'exfoliant pretractament en lloc d'aquest concentrat.