Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLACK BACCARA  HAIR MULTIPLYING & FORTIFYING INTENSIVE MASK
BLACK BACCARA  HAIR MULTIPLYING & FORTIFYING INTENSIVE MASK
BLACK BACCARA  HAIR MULTIPLYING & FORTIFYING INTENSIVE MASK

BLACK BACCARA  HAIR MULTIPLYING & FORTIFYING INTENSIVE MASK

200 ML 100 ml / 0.00€
0,00 €
0,00 €
0,00 €
100 ml / 0.00€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Màscara capil·lar ultra-intensiva per regenerar, densificar i protegir la cabellera

Descripció

Què és: Luxosa mascareta antiedat ultra-intensiva i regeneradora que potencia el cicle de creixement del cabell, sent especialment indicada per a cabell super danyat i sobreprocessat.

Enforteix l'ancorat al cuir cabellut mentre repara profundament i crea nous enllaços per revertir el dany a la fibra capil·lar a un cabell verge.

Què fa: Redensifica la cabellera des de l'interior a l'exterior: repara els enllaços trencats o danyats i prevé la descamació de la barrera lipídica.

Protegeix intensament el cabell del trencament i el nodreix en profunditat, aportant lípids que l'omplen i l'enforteixen.

Treballa des del fol·licle fins a la fibra per estimular el creixement i brinda un rejoveniment, força i nutrició superiors.

Actuant com a ciment cel·lular, a més, redueix la pèrdua d'aigua i altres nutrients essencials.

D'altra banda, aporta un efecte reconfortant, reduint l'envermelliment i les escates al cuir cabellut.

Les seves altes propietats hidratants i protectores ofereixen protecció contra l'estrès mecànic i tèrmic i altres agressions externes.

És, a més, una màscara antioxidant que deixa un cabell més sa i brillant amb una textura i una manejabilitat renovades.

Per a qui: Qualsevol persona que necessiti un tractament antienvelliment per als cabells o que els seus cabells tinguin tendència a ser feble, fi o trencadís.

A què fa olor: Una fragància floral, afruitada i càlida. Amb un toc bonic però sofisticat, combina el nard i la flor de tarongina amb la calidesa de la vainilla i matisos picants per donar-li un toc sensual.

EAN13
8435590601887
Quantitat
200 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Família Olfactiva
Floral
Fruital
Tipus de cabell
Fi
Tractament Capil.lar
Anti Oxidant
Cuir Cabellut
Hidratació
Protecció
Regeneració

Per a una òptima experiència del ritual, es recomana aplicar al tocador, fora de la dutxa.

Dividir el cabell humit en tres seccions i, utilitzant l'espàtula, aplicar una dosi per cada floc sobre el cabell i el cuir cabellut, treballant el producte per a la seva perfecta distribució.

Deixar actuar de 10 a 15 minuts mínim i esbandir amb aigua abundant.

Consell de Miriam: Per afavorir l'absorció del producte, envolta els cabells amb un turbant, preferiblement calent, durant l'exposició.

En cabells molt castigats i un cop esbandida amb aigua abundant, reforça els beneficis d'aquesta màscara amb Black Baccara Hair Multiplying Leave-In Conditioner per a un desenredat sense trencament, suavitat, protecció i una brillantor espectacular.