Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
BLACK BACCARA  HAIR MULTIPLYING LEAVE-IN CONDITIONER

BLACK BACCARA  HAIR MULTIPLYING LEAVE-IN CONDITIONER

150 ML 100 ml / 0.00€
0,00 €
0,00 €
0,00 €
100 ml / 0.00€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,00€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

Condicionador sense aclarit vegà per suavitzar, desenredar i reduir trencaments

Condicionador sense aclarit vegà rejovenidor

Descripció

Què és: Intens condicionador sense aclarit que hidrata, condiciona i rejoveneix la fibra. Suavitza i desembolica els cabells, aportant-li elasticitat i millorant la seva manejabilitat i pentinabilitat.

Alhora, redueix dràsticament els trencaments dels cabells fràgils. Sense silicones, no aporta pes als cabells i ajuda a reduir l'efecte frizz de la fibra.

Què fa:Omple la barrera de lípids, restaura la fibra i els enllaços en profunditat i segella la cutícula, reparant les puntes obertes.

A més, estimula el cicle de creixement del cabell per a una cabellera més forta, més densa i amb una textura rejovenida.

Gràcies a les seves propietats antioxidants, protegeix els cabells contra l'envelliment tèrmic, els radicals lliures, les agressions ambientals, els raigs UV i l'aigua del mar. Així mateix, protegeix tant el color com la queratina.

Aquest complet condicionador sense aclarit prevé la deshidratació, mantenint els cabells més hidratats, aportant un aspecte més saludable mentre intensifica la brillantor i aporta un efecte lluminós a la cabellera. A

a més, millora l'elasticitat i aporta un volum excepcional, deixant el cabell més fort i radiant.

Per a qui: Qualsevol persona que necessiti un tractament antienvelliment per als cabells o que els seus cabells tinguin tendència a ser feble, fi o trencadís.

A què fa olor: Una fragància floral, afruitada i càlida. Amb un toc bonic però sofisticat, combina el nard i la flor de tarongina amb la calidesa de la vainilla i matisos picants per donar-li un toc sensual.

EAN13
8435590601894
Quantitat
150 ML
Tipus de Marca
Luxe
Professional
Família Olfactiva
Floral
Fruital
Tipus de cabell
Fràgil
Tractament Capil.lar
Anti Oxidant
Desenredant
Elasticitat
Hidratació
Protecció
Protecció color
Suavitat

Usar en sortir de la dutxa i sobre cabell lleugerament humit. Agitar-ho abans d'utilitzar per barrejar i activar els ingredients actius. Polvoritzar uniformement sobre els cabells a una distància de 10 cm / 4 polzades i pentinar. No aclarir.

Consell de Miriam: Independentment de si t'has rentat els cabells o no, aplica una petita quantitat sempre que necessitis un extra d'hidratació.

La versatilitat i la facilitat d'aplicació d'aquest condicionador sense aclarit i els seus potents agents embellidors, protectors tèrmics i antiruptura el converteixen en el perfecte tractament per portar amb tu i fer servir fora de casa.

En cabells molt castigats es pot combinar juntament amb el nostre Black Baccara Hair Multiplying & Repairing Serum per potenciar el segellat de puntes, protecció mediambiental, brillantor i suavitat extrema.