Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
AFTER SUN LOTION 200ML

AFTER SUN LOTION 200ML

200 ML 100 ml / 16.20€
-28% T'ESTALVIES -12,60 €
45,00 € 32,40 €
32,40 € -28%
32,40 €
100 ml / 16.20€
Fora d'estoc
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,49€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

El After-sun Darling és un tractament apte per a tot tipus de pell fins i tot les més sensibles. La Camomila i la Mava ofereixen l'efecte calmant i emol·lient necessari després d'un dia de sol, també indicat per a les cremades solars i l'eritema.

Refresca i hidrata la pell gràcies a la Melisa i al Mentol que aporten una sensació de benestar en aplicar-lo. L'oli de Gira-sol hidratant i nutritiu deixa la pell llisa i suau gràcies a la seva acció emol·lient i regenera les cèl·lules de la pell. Actua contra l'envelliment de la pell reduint les arrugues superficials.

L'After-sun Darling és una loció que hidrata i nodreix la pell en profunditat, perllonga el bronzejat lluminós i daurat. Alleugereix les cremades del sol i els danys causats pels raigs UV i restaura l'equilibri natural d'una pell sana.

És un excel·lent aliat contra l'envelliment prematur causat pel sol, redueix l'aparença de les arrugues superficials. L'Equiset i l'Aloe Vera són particularment recomanats per a les pells sensibles, calmen les irritacions, redueixen les vermellors de la pell i combaten els efectes agressius dels agents atmosfèrics. L'After-sun Darling és l'aliat perfecte per alleujar els efectes de l'exposició solar.

Tots els nostres productes són vegans, lliures de crueltat, dermatològicament

provats, sense parabens i provats amb níquel.

EAN13
8056147471045
Quantitat
200 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Anti Oxidant
Calmant
Hidratació
Protecció
Regeneració
Textura
Oli
Format
Flascó
Durada
Llarga Durada
Certificat
Vegà

Aplica-t'ho sobre tota la cara i el cos abans de l'exposició al sol.

No és gens gras.

L'ús constant de Darling After Sun garanteix un bronzejat més durador, penetrant a les capes més superficials de la pell conferint un bronzejat sublim i brillant. Òbviament també és adequat per a les cremades solars i l'envermelliment, els seus ingredients regeneren la pell, gràcies als efectes calmants i refrescants.

VITAMINA E - ALOE VERA CAMOMILA - OLI DE COCO - OLI DE JOJOBA OLI DE - ALBARICOQUE