Celebra el dia de la mare! Aconsegueix 15€ de descompte per les compres. Queden
D
H
M
S
Descobreix més
AQUÍ>>
El registre a la newsletter s'ha completat satisfactòriament
TAN ACTIVATOR 150ML
150 ML 100 ml / 18.24€
-28% T'ESTALVIES -10,64 €
38,00 € 27,36 €
27,36 € -28%
27,36 €
100 ml / 18.24€
GOLD RICH CREAM 15ML
Aconsegueix un regal per a aquest producte
GOLD RICH CREAM 15ML Regal de crema facial GOLD SUPREME RICH CREAM de 15ml. de Júlia Bonet, per compres superiors a 160€ a perfumeriajulia.ad. Del 18/04 al 05/05/24 o fins a exhaurir existències.
Exclusiu socis Beauty Club* Compra ara! i acumula fins 0,41€ amb la compra de la mida més gran. Acumula 1.5% a totes les compres.

Descripció

L'Activador de Bronzejat de Darling és apte per a tot tipus de pell, amb una fórmula hidratant i nutritiva gràcies a la selecció d'ingredients.

L'Aloe Vera, per exemple, realitza la funció d'hidratant de la pell, estimula també la producció de col·lagen i elastina ajudant a combatre els efectes de l'envelliment de la pell.

La Vitamina B3 ofereix propietats antiedat, ajuda a unificar la pigmentació i millorar l'elasticitat de la pell.

Combat els efectes de la pol·lució i la llum blava a la pell, també ajuda la pells madures reduint les arrugues i taques.

L'Activador de Bronzejat Darling estimula el bronzejat gràcies a la seva fórmula bronzejadora multiacció que activa la melanogènesi intensificant i mantenint el bronzejat més temps.

Després de la seva aplicació, la pell estarà perfectament hidratada i nodrida, i lefecte serà un bronzejat lluminós, daurat i uniforme. Recomanem fer-lo servir juntament amb un dels dos protectors Darling ja que aquest producte no conté filtre solar.

Tots els nostres productes són vegans, lliures de crueltat, dermatològicament provats, sense parabens i provats amb níquel.

EAN13
8056147471014
Quantitat
150 ML
Tipus de Pell
Tot tipus de pell
Tipus de Marca
Selectiva
Necessitat a cobrir
Anti Edat
Calmant
Detox
Hidratació
Nutrició
Protecció
Textura
Oli
Format
Flascó
Certificat
Vegà

Un cop realitzada l'aplicació notaràs com la pell està hidratada i nodrida, aconseguint un efecte de bronzejat lluminós, daurat i uniforme.

Es recomana fer-lo servir amb algun dels protectors darling, ja que aquest producte no conté filtre solar.

Darling Tan Activador es pot fer servir cada dia i es recomana aplicar-lo 30 minuts abans del protector i exposar-se al sol.

Gràcies a la seva composició, es recomana fer-lo servir un parell de setmanes abans de començar la temporada de banys de sol, ja que com a crema facial i corporal és perfecte per activar la melanogènesi i reduir riscos d'afectacions a la pell.

VITAMINA E

ALOE VERA

CALÈNDULA

OLI DE COCO

OLI DE

ALBARIQUE

TIROSINA